Start2021-05-05T14:40:57+02:00

2-ÅRS JUBILEUM FORDSTORE HANINGE

Helgen 8-9 maj har vi stort kalas!
Öppettider 11-15.

Vi bjuder på fika, godis och ballonger och självklart extra galna kalaspriser på nya bilar!

100 första kunderna 8-9 maj får köpa 1 kilo Sorunda Falukorv för galna 9,90 kr!

Hela vecka 19 kommer vi fortsätta med kalaspriser på nya bilar för er som inte har chansen att besöka oss under helgen!

NYA FORD MUSTANG MACH-E från 574 900 kr

Mustang Mach-E är helelektrisk, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen.

SKAFFA EN NY ARBETSKAMRAT

Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många. Våra transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav.

Kom in till oss på FordStore Haninge för att hitta den perfekta transportbilen för dig.

NYA FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

Kom in för provkörning och inspiration!

LÄS MER OM KUGA PLUGIN-HYBRID

FORD KUGA PLUG-IN HYBRID
Testvinnare i Vi Bilägare

”En hybrid som imponerar. Det blir en klar seger för FORD. Något orättvist, kanske? Visst, Kuga har fördelar av sitt större format med rymlig
kupé och störst bagage. Men sanningen är att Ford erbjuder den bästa laddhybriden i gänget.”

Läs mer om testet i Vi Bilägare

WEBBUTIKEN FÖR SLÄPVAGNAR

Behöver du en släpvagn eller båttrailer?
Vi har billiga släpvagnar från NEPTUN. Passa på nu!

2020 startade vi vår bilförsäljning och bilservice med försäljning av släpvagnar och tillbehör. Du som kund kan komplettera ditt bilköp med en släpvagn med tryggheten att även släpvagnen kan servas och repareras hos oss.

Vi erbjuder hemleverans av din släpvagn inom Storstockholm inom en radie av 35 km från Haninge. Det går också bra att hämta släpvagnen i Haninge.

Vi erbjuder 2-5 års Garanti på alla släpvagnar.

Till släpvagnsbutiken

FÖRHANDBOKA FORDs miljö- el och hybridbilar.

Nu kan du förbeställa Fords nya Plug-in-hybrider.
Kontakta oss på FORDSTORE I Haninge
Telefon: 08-5100 5190
Epost: bilforsaljning@lagerstedtsfamiljen.se

SE BILMODELLER SOM KAN FÖRBOKAS

VÅRA SENASTE KAMPANJ­­ERBJUDANDEN

FORD NYAMUSTANG MACH-E

Privatleasing från 5.495 kr kr/mån
Lanseringspris från 574 900 kr


FORD MUSTANG MACH-E
är helelektrisk, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen. Upp till 610 km elektrisk räckvidd, unika körlägen och telefon som nyckel ger dig en ny frihet.

Se fler erbjudanden

EL & HYBRID

VILKET ELFORDON ÄR RÄTT FÖR DIG?

Tiden när dina enda alternativ var bensin- eller dieselmotorer är förbi. Våra helt nya helelektriska arbetsfordon med en beräknad räckvidd på 500 km anländer nästa år. Mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid och helelektriska fordon har var för sig olika fördelar. Hos oss får du kunskapen att välja det bästa alternativet för dig eller ditt företag redan idag.

Om du funderar på att byta till ett elfordon är det viktigt att du förstår skillnaderna mellan dem. Här kan du få mer information om mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid och helelektriska fordon.

VAD ÄR SKILLNADEN?

Det finns olika typer av elbilar för olika användningsområden, som korta utfärder i närområdet eller långa, dagliga pendlingsresor. Du kan avgöra vilket fordon som skulle passa din livsstil bäst.

OM MILJÖ-, EL- OCH HYBRIDBILAR

VÅR FORDSTORE I HANINGE STOCKHOLM.

Vi erbjuder både försäljning av nya och begagnade bilar men även verkstad där vi kan göra allt för din bil. När du möter oss upplever du våra värdeord; trygghet och erfarenhet. Vi tar hand om dig och din Ford hela vägen. Vi svarar på alla dina frågor och gör ditt bilägande enkelt.

Boka provkörning
Kontakta säljare

VÄLKOMMEN TILL LAGERSTEDTS­FAMILJEN


Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Företagsgruppen består totalt av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil och vi har idag ca 90 anställda. Alla våra verkstäder är LagAuto-anslutna och servar därmed även alla andra bilmärken. Vi fortsätter vår framgångshistoria och har tillsammans med Ford öppnat en FordStore i Haninge.

Ford är världens femte största biltillverkare och har idag världens mest sålda transportbilar. Bensin- och dieselmotorerna har fått sällskap av olika elektriska varianter. Redan i år och under närmaste åren planerar Ford internationellt att lansera flera nya helelektriska motorer och upp emot 40 olika elektriska varianter. Helelektriska arbetsfordon med en beräknad räckvidd på 500 km anländer till FordStore redan nästa år. Håll er uppdaterade på vår hemsida för det senaste nyheterna och kampanjerna. Kom till FordStore på Albybergsringen 101, 137 69 Österhaninge. Självklart kan du även serva din bil hos oss. Vi tar hand om dig och din bil hela vägen.

Välkommen!

VI HÅLLER DITT FÖRETAG I RÖRELSE

Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många. Våra transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav. Kom in till oss på Ford eller läs mer på ford.se/transportbilar för att hitta den perfekta transportbilen för dig.

BILAR TILL SALU
BOKA PROVKÖRNING
VÅRA ERBJUDANDEN
Till toppen