NYA FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

BESTÄLLNINGSBAR HÖSTEN 2019

FÅNGAR ÖGAT OCH VÄCKER FANTASIN
NYA FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

FRIHET ATT BARA KÖRA

NYA FORD KUGA

BESTÄLLNINGSBAR HÖSTEN 2019

Helt nya Ford Kuga har skapats speciellt för att kombinera komfort och tuff kapacitet och är helt driven av en effektiv laddhybrid. En modern design på utsidan kombineras som aldrig förr av ett mångsidigt utrymme på insidan som du anpassar efter dina behov.

Frihet att bara köra
Intelligent adaptiv farthållare håller dig i den hastighet du väljer. Om den inbyggda RADAR-sensorn upptäcker ett fordon framför dig saktar den ned farten så att ett säkert avstånd hålls mellan bilarna. Så fort vägen är fri igen accelererar systemet automatiskt till den valda hastigheten. Det här tillsammans med filhållningssystemet, som hjälper till att förhindra oavsiktliga avvikelser över linjerna, gör de långa resorna ännu mer njutbara.

Det bästa av två världar
Oavsett destination använder helt nya Kuga laddhybrid två kraftkällor för att ta dig dit du ska mer effektivt än någonsin. Den avancerad eldrivlinan gör att du kan köra kortare resor utan utsläpp och ladda var som helst där du har tillgång till elnätet. För längre resor ser 2,5 liters Duratec-bensinmotorn till att du kan köra så långt du vill samtidigt som batteriet laddas upp igen. Den här laddhybriden är definitivt inget kompromissalternativ och ger dig det bästa av två kombinerade teknologier.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD KUGA PLUG-IN HYBRID
2019-09-09T16:17:13+00:00