NYA FORD EXPLORER LADDHYBRID

BESTÄLLNINGSBAR

NYA FORD EXPLORER LADDHYBRID PHEV (U625)

Från 820.900 kr
Förmånsvärde från 2.464kr/mån

Explorer har ett extremt bra förmånsvärde från 2.464 kr vid 50% marginalskatt, (ST-Line), kombinerat.
Skattebefriad, WLTP CO2 71gr. 450hk.

Känn dig ostoppbar
Nya Ford Explorer har konstruerats med precision för att ge den optimala körupplevelsen i en SUV. Effektfull, djärv design. Robust terrängkapacitet. Avancerad förarhjälpsteknik. Och en sofistikerad laddhybriddrivlina som ger en sömlös kombination av prestanda och effektivitet.

I en klass för sig
Nya Ford Explorer har byggts för att ge kompetens, komfort och effektivitet. Varje detalj har noga övervägs för att ge en lyxig känsla, oavsett om du kör i staden eller ger dig ut i mer utmanande terräng. Och avancerad hybridteknik hjälper dig att ta dig an världen mer effektivt än någonsin.

Sofistikerad hybridteknik
Nya Ford Explorer är den största, mest förfinade och mest kapabla SUV som Ford någonsin har sålt i Europa. Det är också vår första SUV som finns som ett laddhybridfordon. En avancerad laddhybriddrivlina samverkar med en turboladdad V6 EcoBoost-motor på 3,0 liter för att ge 450 hk och enastående effektivitet. Motorn är sammankopplad med en intelligent 10-växlad automatlåda för att ge god kördynamik oavsett om du kör i bergen, vadar över floder eller kör på motorvägen.

Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD EXPLORER LADDHYBRID
BOKA PROVKÖRNING

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-5100 5190
Epost: bilforsaljning@lagerstedtsfamiljen.se

FORD BILMODELLER

KOMMANDE BILMODELLER