Provkör en FORD Explorer - boka provkörning

NYA FORD
EXPLORER LADDHYBRID

NYA FORD EXPLORER LADDHYBRID PHEV (U625)

Pris från 956.499 Kr
Företagskampanj ST-Line från 869.900 kr
Förmånsvärde från 3.485 kr/mån
Ford Business Lease från 11.899 kr/mån exkl. moms inkl. vinterhjul
Rek. företagsnetto från 799.900 kr inkl. moms

Explorer har ett extremt bra förmånsvärde från 3.145 kr vid 50% marginalskatt, (ST-Line), kombinerat.
Skattebefriad, WLTP CO2 71gr. 457hk.

Känn dig ostoppbar
Nya Ford Explorer har konstruerats med precision för att ge den optimala körupplevelsen i en SUV. Effektfull, djärv design. Robust terrängkapacitet. Avancerad förarhjälpsteknik. Och en sofistikerad laddhybriddrivlina som ger en sömlös kombination av prestanda och effektivitet.

I en klass för sig
Nya Ford Explorer har byggts för att ge kompetens, komfort och effektivitet. Varje detalj har noga övervägs för att ge en lyxig känsla, oavsett om du kör i staden eller ger dig ut i mer utmanande terräng. Och avancerad hybridteknik hjälper dig att ta dig an världen mer effektivt än någonsin.

Sofistikerad hybridteknik
Nya Ford Explorer är den största, mest förfinade och mest kapabla SUV som Ford någonsin har sålt i Europa. Det är också vår första SUV som finns som ett laddhybridfordon. En avancerad laddhybriddrivlina samverkar med en turboladdad V6 EcoBoost-motor på 3,0 liter för att ge 450 hk och enastående effektivitet. Motorn är sammankopplad med en intelligent 10-växlad automatlåda för att ge god kördynamik oavsett om du kör i bergen, vadar över floder eller kör på motorvägen.

Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD EXPLORER LADDHYBRID
BOKA PROVKÖRNING AV FORD EXPLORER