NYA FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

FÅNGAR ÖGAT OCH VÄCKER FANTASIN

TESTVINNARE I VI BILÄGARE

NYA FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

Kampanjpris från 480.400 kr
Privatleasing 3.695 kr/mån

LÄGG TILL LYXIGA OCH SPORTIGA ST-LINE X MED BUSINESS EDITION PAKET FÖR ENDAST +1.000 kr/mån
26.344 kr återbetalas i miljöbilsbonus, skattebefriad, WLTP CO2 32gr.
Kuga PHEV har ett extremt bra förmånsvärde från 1.247 kr vid 50% marginalskatt (ST-Line).

Helt nya Ford Kuga har skapats speciellt för att kombinera komfort och tuff kapacitet och är helt driven av en effektiv laddhybrid. En modern design på utsidan kombineras som aldrig förr av ett mångsidigt utrymme på insidan som du anpassar efter dina behov.

Frihet att bara köra
Intelligent adaptiv farthållare håller dig i den hastighet du väljer. Om den inbyggda RADAR-sensorn upptäcker ett fordon framför dig saktar den ned farten så att ett säkert avstånd hålls mellan bilarna. Så fort vägen är fri igen accelererar systemet automatiskt till den valda hastigheten. Det här tillsammans med filhållningssystemet, som hjälper till att förhindra oavsiktliga avvikelser över linjerna, gör de långa resorna ännu mer njutbara.

Det bästa av två världar
Oavsett destination använder helt nya Kuga laddhybrid två kraftkällor för att ta dig dit du ska mer effektivt än någonsin. Den avancerad eldrivlinan gör att du kan köra kortare resor utan utsläpp och ladda var som helst där du har tillgång till elnätet. För längre resor ser 2,5 liters Duratec-bensinmotorn till att du kan köra så långt du vill samtidigt som batteriet laddas upp igen. Den här laddhybriden är definitivt inget kompromissalternativ och ger dig det bästa av två kombinerade teknologier.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

Test i Aftonbladet: Så bra är nya Ford Kuga PHEV.

”En familje-SUV till bra pris som kan köra långt på el. Helt enkelt en briljant laddhybrid! Nya Ford Kuga PHEV får toppbetyg i vårt test.”
Läs mer om testet (om du är PLUS-kund)

FORD KUGA PLUG-IN HYBRID
Testvinnare i Vi Bilägare

”En hybrid som imponerar. Det blir en klar seger för FORD. Något orättvist, kanske? Visst, Kuga har fördelar av sitt större format med rymlig
kupé och störst bagage. Men sanningen är att Ford erbjuder den bästa laddhybriden i gänget.”

Läs mer om testet i Vi Bilägare