FORD NYA MUSTANG MACH‑E

ELEKTRISK FRIHET

FORD NYA MUSTANG MACH-E

Pris från 667.400 kr
Privatleasing från 5.945 kr/mån för RWD Standard Range (68 kwh)
LÄGG TILL AWD ELLER LONG RANGE FÖR +1 000 kr/mån
LÄGG TILL TEKNIKPAKET FÖR +350 kr/mån
UPPGRADERA FRÅN TEKNIKPAKET TILL TEKNIKPAKET FÖR +200 kr/mån (AWD) +550 kr/mån (RWD)

MUSTANG MACH-E

Från 667.400 kr

MUSTANG MACH-E GT

Från 970.900 kr

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD MUSTANG MACH-E

HELT NYA FORD MUSTANG ÄR HELELEKTRISK

Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen.

Räckvidd upp till 600 km
Baserat på full laddning. Uppskattad räckvidd enligt WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) gäller RWD-modeller med ett stort batteripaket. Den faktiska räckvidden varierar och påverkas av faktorer såsom körsätt, tillvalsutrustning, underhåll, väder, vägförhållanden och batteriets ålder. Slutgiltiga WLTP-siffror kommer att finnas tillgängliga 2020.

0 till 100 km/h på mindre än 5 sekunder
Uppgifterna avser GT och har tagits fram med hjälpa av simuleringar. Slutgiltiga siffror blir tillgängliga under 2021. Det här är Mustang-kraft på ett helt nytt sätt med elektrisk prestanda och ett vridmoment på upp till 830 Nm, värdigt sitt emblem.

10 min laddning= ca 90 km räckvidd
RWD, större batteri för längre räckvidd med en DC-snabbladdare.

Avancerad elektrisk fyrhjulsdrift
med två motorer ökar insatserna. En elmotor på fram- och bakaxeln förbättrar prestandan och hjälper dig att hantera mer utmanande körförhållanden.

Öka effekten hemma
Spara tid och pengar när du lämnar bränsle bakom dig. Att ladda ditt fordon hemma innebär att du kan börja varje dag med upp till 600 km räckvidd, vilket innebär att de flesta av dina resor täcks.

Bekvämlighet på vägen
Mustang Mach-E kan laddas vid snabbladdningstationer – det innebär att du kommer att kunna ladda upp till ca. 90 km räckvidd på bara 10 minuter vid en högeffektladdningsstation.

En rymlig och bekväm
interiör låter alla njuta av resan.

FINA CITAT OM FORD MUSTANG MACH-E:

– Framför allt imponerar Mach-E när det kommer till elbilsegenskaper. I nollgradiga förhållanden läser vi av en förbrukning mellan 2,2 och 2,5 kilowattimmar per mil där körningen främst innefattar landsväg och motorväg utan att medvetet köra snålt. Det översätts till en verklig räckvidd mellan 35-40 mil. En räckvidd som lär bli längre under mer gynnsamma förhållanden.
– Mustang Mach-e kombinerar körglädje och snygg design med komfort i fråga om utrymmen, räckvidd och laddning.
– Ford Mustang Mach-E är en jättebra bil och en bra konkurrent till Tesla! Du som letar efter en coolare elbil har inte haft så mycket att välja på, men nu finns Mustang Mach-E för dig!