NYA FORD TRANSIT E-TRANSIT

HELELEKTRISKT FORDON

FORD NYA TRANSIT E-TRANSIT

Pris från 619.900 kr exkl. moms

KÖRNING MED NOLLUTSLÄPP
Med E-Transit får du inte bara en 40-procentig minskning (1.3) av dina servicekostnader jämfört med dieselfordon, utan även ett helt elektriskt fordon som helt eliminerar utsläpp under din körning. Detta gör att du kan köra genom lågutsläppszoner och även hjälpa din verksamhet att uppnå hållbarhets- och koldioxidminskningsmålen. Och du kan öka miljöfördelarna genom att använda en leverantör av förnybar energi när du laddar ditt fordon.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD TRANSIT E-TRANSIT

TYST KÖRNING
Med den tysta och eldrivna motorn E-Transit kan du arbeta var och när som helst. Oavsett om du arbetar hela natten eller gör tidiga morgonleveranser kommer elfordonet se till att den lokala bullernivån hålls så låg som möjligt.

KOMPROMISSLÖS KAPACITET
Den intelligent designade E-Transit ger utsläppsfri körning utan att kompromissa med Transits legendariska kapacitet. Batteriet sitter under huvuddelen av fordonet för att maximera utrymmet. Så med ett urval av tre längder och två takhöjder har du mellan 9,5 och 15,1 kubikmeter tillgängligt lastutrymme där du kan transportera en last på upp till 1 616 kg (1.1). Och med en elektrisk sidolastdörr och bakdörrar i full höjd med infällda spotlights som tillval är det enkelt att komma åt din last.

FORD TELEMATICS
Om du har en större vagnpark kan vårt utbud av Ford Telematics-lösningar hjälpa dig att hantera den mer effektivt, maximera produktiviteten och minimera tiden som fordon står stilla. Ford Telematics ger kraftfull datadriven statistik om den dagliga användningen av din vagnpark, och låter dig snabbt granska fordonens status och förbättra produktiviteten genom att omedelbart identifiera problem som kräver uppmärksamhet.

PRO POWER ONBOARD
Med sitt stora elektriska batteri gör E-Transit det möjligt för dig att använda dina verktyg oavsett var ditt nästa jobb är. Pro Power Onboard finns som extra tillval och ger 2,3 kW effekt utan att behöva någon generator. Du kan alltså enkelt ansluta dina borrar, sågar, bärbara datorer med mera till det inbyggda 230-voltsuttaget och börja arbeta.

FORD SYNC 4
Ford SYNC 4 är ett molnanslutet kommunikations- och underhållningssystem. Molnanslutningen ger SYNC 4 mer avancerad ruttplanering och röstigenkänning i samtal. Mobila uppdateringar garanterar att din skåpbils gränssnitt utvecklas kontinuerligt. Och med trådlös smartphoneintegrering, laddningshantering för elfordon, en ny 12-tums pekskärm och mycket mer kommer du att uppleva en ny och uppkopplad värld med SYNC 4 (1.2).