ELEGANT. MODERN. RYMLIG.

FORD GALAXY

FORD GALAXY TREND

Från 360.900 kr

Nya Ford Galaxy är bilen som ger en helt ny åkupplevelse med flexibla säteslösningar för upp till sju personer. Fold-Flat-seats med nya Easy Fold-funktionen gör det möjligt att fälla upp eller ned säten med en enkel knapptryckning. Den välutrustade och ovanligt bekväma kupén ger dig gott om utrymme för att slappna av och luta dig tillbaka, varje kilometer av resan blir en njutning. Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Elegant men samtidigt modern design och Spjutspetsteknik? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

Interiören i nya Galaxy är rogivande, rymlig och sofistikerad. Tänk på den som en fristad. Tack vare den smarta designen finns varje funktion, reglage, tekniska lösningar och förvaringsutrymmen nära till hands. Användningen av högkvalitativa material kompletteras av en genomgripande känsla för detaljer.

Bensin eller diesel? Oavsett vad du väljer får du enastående prestanda och imponerande bränsleekonomi då Ford Galaxy kombinerar en avancerad konstruktion med sinnrik teknik.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD GALAXY