FUNKTIONELL OCH MÅNGSIDIG.

NYA FORD TOURNEO CONNECT

NYA FORD TOURNEO CONNECT

Från 257.325 kr
Du behöver inte offra komfort och teknik bara för att du behöver ett fordon som är funktionellt och mångsidigt. Du behöver inte kompromissa med prestandan bara för att du vill ha ett bränslesnålt fordon. Och du behöver inte glömma stil och elegans bara för att du vill ha en praktisk bil. Med Tourneo Connect får du hela paketet.

Tourneo Connect är designad av Ford Kinetic Design och kombinerar på ett smart sätt elegans med mångsidighet, vilket ger ett flexibelt sätessystem och oöverträffat bagageutrymme i ett fordon med ett modern utseende. En aerodynamisk silhuett, tonade sidorutor och yttre backspeglar med inbyggda blinkers bidrar till att skapa ett utseende och en känsla som för tankarna till en lyxig personbil. Det fina hantverket och känslan för detaljer kombineras med hållbara kvalitetsmaterial och en design som gör bilen både lätt att underhålla och billig att reparera.

En rad avancerade, mycket bränsleeffektiva bensin- och dieselmotorer finns för Tourneo Connect. Tillsammans med andra bränslebesparande innovationer, som ECOnetic Technologies med Auto-Start-Stop och EcoMode, är den här bilen utformad för att få ut mesta möjliga av varje droppe bränsle du tankat.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM Ford Tourneo Connect

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-5100 5190
Epost: bilforsaljning@lagerstedtsfamiljen.se

FORD BILMODELLER

KOMMANDE BILMODELLER