TRYGGHET OCH KOMFORT.

NYA FORD TOURNEO CUSTOM

TRYGGHET FÖR FAMILJ OCH VÄNNER

INNOVATIVA FLEXIBLA BAKSÄTEN

FORD NYA TOURNEO CUSTOM

Från 473.288 kr
Tourneo Custom plockar det bästa från alla Ford minibussar och förbättrar dem, den ger generösa ytor och komfort för upp till nio personer under en snygg ny exteriör. I Tourneo Custom ska du kunna känna dig trygg. Fordonet har uppnått Euro NCAPs maximala 5-stjärniga säkerhetsbetyg och två av de innovativa teknikerna, Lane Keeping Alert och Ford SYNC® med Emergency Assistance fick också utmärkelsen Euro NCAP Advanced för sin teknik.

Den lyxiga interiören har innovativa flexibla baksäten som går att justera på fler än 30 olika sätt, så att du får all den mångsidighet du behöver. Den har spjutspetsfunktioner som Ford SYNC-systemet med röststyrning och MP3- och telefonanslutning: ett system som till och med kan hjälpa dig att ringa 112 efter en olycka. Och fordonets aerodynamiska design, den snåla motorn och bränslebesparande tekniken som Auto-Start-Stop gör det till ett av de effektivaste fordonen i sitt slag.

Tourneo Custom är extremt kostnadseffektiv oavsett om den används i affärssammanhang eller bara som ett säkert, lyxigt sätt att köra familj, vänner och deras saker. (Du kan också välja en L2, en version med lång hjulbas, för ännu mer bagageutrymme.)

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM Ford Tourneo Custom