KOMPLETTERAR DIN LIVSSTIL.

FORD S-MAX

FORD S-MAX

Från 399.900 kr
Intelligent teknik, ultramodern formgivning, stimulerande prestanda och precisionsstyrning ser tillsammans till att nya S-MAX skiljer sig från mängden. Flexibilitet, användbarhet och effektivitet är inbyggt i modellen. Och med ett utbud av enastående teknik är det här utan tvekan ett av de smartaste fem/sju-sätesfordonen på marknaden. Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det!

En stil som kompletterar din livsstil. Med sin iögonfallande och dynamiska silhuett lämnar nya S-MAX ett varaktigt och respektingivande intryck på vägarna. De strömlinjeformade konturerna maximerar den aerodynamiska effektiviteten. Detaljer som superslimmade strålkastare, krom och bakspoiler hjälper också till att höja bilens sportiga profil. Bekväm, men stimulerande. Avkopplande, men fängslande. Kliv in i nya S-MAX och upplev den sofistikerade interiören: En dynamisk fristad där ultramodern design, extraordinär känsla för detaljer och häpnadsväckande teknik förenas.

Den tiden är förbi när vi tvingades välja mellan kraft och effektivitet. Med nya S-MAX geniala design, innovativa ingenjörskonst och teknik som Auto Start-Stop kan vi nu få både och i en perfekt kombination.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD S-MAX