BEKVÄM. SKÖN ATT KÖRA.

FORD TRANSIT COURIER

KAPABEL, TILLFÖRLITLIG OCH MYCKET BRÄNSLESNÅL

BEKVÄM. SKÖN ATT KÖRA.

NYA FORD TRANSIT COURIER

Från 144.860 kr ex moms

Kapabel, tillförlitlig och mycket bränslesnål, precis som alla andra i Transitfamiljen. Bekväm, skön att köra och full av smarta tekniska detaljer, som en Fordbil ska vara. Det är nya Transit Courier. Skåpbilens kompakta format gör att den är lätt att manövrera med en av de bästa vändradierna i sin klass. Du kan ta dig fram på trafikerade smala gator och parkera på trånga parkeringsplatser utan problem.

Men du ska inte låta dig luras av Transit Couriers blygsamma storlek: ett lastutrymme på 2,3 m3 ger dig 10 % större lastvolym än andra fordon i samma klass. Oavsett hur många gånger du behöver stanna, så är det inte ofta det gäller tankning. Det beror på att den prisbelönta bensinmotorn EcoBoost på 1 liter, samt de avancerade 1,5- och 1,6-liters Duratorq dieselmotorerna, levererar en utmärkt bränsleekonomi och låga utsläpp: upp till 3,7 l/100 km och så lite som 97 g/km med Auto-Stopp-Start och 100 km/tim hastighetsbegränsning.

Avancerad teknik inkluderar backkamera, parkeringssensorer och Hill Start Assist (samt många andra funktioner) och de finns tillgängliga för att göra varje bilresa så säker, lätt och stressfri som möjligt. Avancerade tekniska funktioner inkluderar Ford SYNC med röststyrning som gör det möjligt att ringa och ta emot telefonsamtal handsfree. Systemet kan till och med läsa upp dina inkommande textmeddelanden.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD TRANSIT COURIER

KONTAKTA OSS

Telefon: 08-5100 5190
Epost: bilforsaljning@lagerstedtsfamiljen.se

FORD BILMODELLER

KOMMANDE BILMODELLER