RAFFINERAD OCH SOFISTIKERAD.

NYA FORD TRANSIT CUSTOM

FORD NYA TRANSIT CUSTOM

Pris från 312.310 kr exkl. moms
Leasing från 2.549 kr/mån
Alla priser är exkl. moms

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik, dels ökad effektivitet, överlägsen design och hantverksskicklighet. Resultatet: du kan se fram emot att sätta dig bakom ratten på en skåpbil som är mer raffinerad och sofistikerad än någonsin.

För att vara en medelstor skåpbil är nya Transit Custom förbluffande smidig. Många fler smarta funktioner tillkommer också vilka underlättar körningen ytterligare. ​ ​Det är möjligt att vissa funktioner som visas på den här sidan bara finns på utvalda modeller. Dessa funktioner är, i mån av tillgänglighet, i vissa fall tillval för vilka en extra kostnad tillkommer.

Den välutformade kupén kombineras tålig konstruktion med praktiska lösningar. Smart design som ger gott om förvaringsutrymme. Och med en rad smarta tekniska lösningar som Ford SYNC 3 nära till hands kan du använda kupén som ett bekvämt, mobilt kontor. Det är möjligt att vissa funktioner som visas på den här sidan bara finns på utvalda modeller. Dessa funktioner är, i mån av tillgänglighet, i vissa fall tillval för vilka en extra kostnad tillkommer.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD TRANSIT CUSTOM