NYA FORD RANGER RAPTOR

EN PICKUP UTÖVER DET VANLIGA

DET HÄR ÄR INGEN VANLIG PICKUP.
DET ÄR EN PICKUP UTÖVER DET VANLIGA.

FORD NYA RANGER RAPTOR

Från 529.984 kr exkl. moms

Se Pressmeddelande om att Ranger Raptor släpps i Europa

Nya Ranger Raptor
Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje del i denna lätta lastbil är designad och byggd för att hantera alla underlag. Och den är ensam i sitt slag.

Avsiktligt annorlunda
Så fort du ser Ford Ranger Raptor vet du att det inte är någon vanlig pickup. Varje detalj klarar tuffa klättringari bergsterräng eller att korsa vattendrag och lösa underlag. Ford Ranger Raptors iögonenfallande grill och de tåliga däcken med lättmetallfälgar stärker den djärva och kaxiga designen i alla sammanhang.

Muskler och hjärna
Nya Ranger Raptor är inte bara tuff. Den är smart också. När du sätter dig tillrätta i de skräddarsydda sätena och greppar den läderklädda ratten kontrollerar du ett flertal avancerade system. Alla är specialutformade för att hjälpa dig att ta dig framåt. Det inbegriper det kraftfulla, nya terränghanteringssystemet (Terrain Management System). Med en enkel knapptryckning kan du välja mellan sex olika lägen som alla stöder din körning i en viss typ av terräng: normalläget, sport, gräs/grus/snö, sand/lera, stenar och för de där nästan oframkomliga terrängerna: bajaläget.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD RANGER RAPTOR