NYA FORD RANGER WILDTRAK

BYGGD FÖR ATT KLARA DET MESTA

NY AVANCERAD MOTORTEKNIK

DESIGNAD FÖR ATT DU SKA KUNNA JOBBA HÅRT.
NYA FORD RANGER WILDTRAK

FORD NYA RANGER WILDTRAK

Från 396.784 kr exkl. moms
Tillbehör för 10.000 kr på köpet.

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare. Låt nya Ranger göra jobbet. Med imponerande effekt och bränsleförbrukning, hög nyttolastkapaciteten och kolossalt lastutrymme är Ranger byggd för att arbeta.

Ford Ranger har länge varit en av de hårdast arbetande pickuperna på marknaden. När listan på genialiska tekniska lösningar gjorts ännu längre är den nu dessutom en av de smartaste. Ett flertal uppgraderade motorer som designats och konstruerats för att fungera med det valbara 4×4-systemet levererar prestanda och effektivitet, effekt och finess. Från system som underlättar parkering och backning, till funktioner som håller dig uppdaterad, hjälper dig nå resmålet och håller dig varm. I nya Ranger tjänar varje enastående teknisk lösning ett faktiskt syfte.

Nya Rangers förstärkta säkerhetscell har betryggande standardkrockkuddar för förare och passagerare, sidokrockkuddar och krockgardiner samt knäkrockkudde för föraren. Ett avancerat elektroniskt stabilitetsprogram (ESP) hjälper dig behålla kontrollen. Ett avancerat larmsystem skyddar din bil från stöld.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD RANGER wildtrak