NYA FORD TRANSIT SKÅP

MILDHYBRID

NYA FORD TRANSIT SKÅP

Pris från 313.068 kr
Kampanjpris från 269.238 kr
Leasing från 2.800 kr/mån
Alla priser är exkl. moms

Smartare, ännu mer användbar med uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonenfallande ny design. Och avgörande förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är nya Ford Transit.

Muskler och hjärna
Exteriören på vår senaste Ford Transit uppdaterar och stärker den redan kända välkända formgivningen. Kuppen är intelligent utformad med en instrumentpanel som ger dig en serie nya avancerade tekniker på fingeravstånd.

Avancerad ny motorteknik
Nya Ford Transit, med en ny generations avancerade 2,0-lilters Ford EcoBlue dieselmotorer, är mer kraftfull och mer effektiv än någonsin tidigare. Med fyra olika drivlinor som ger upp till 185 HK och 415 NM torque hittar du garanterat en variant som uppfyller dina behov. Vilken du än väljer är motorn anpassad till utsläppskraven enligt Euro 6.2. Bilen finns även som en lätt hybridelbil för ännu bättre bränsleekonomi och minskade CO2-utsläpp.

Hjälper dig arbeta smartare
Nya Ford Transit är byggd med avancerad teknik. Allt framtaget för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Här ingår informationssystem för blinda fläcken och varningssystem för korsande trafik, båda framtagna för att varna dig för andra trafikanter när du byter fil eller backar. Aktiv parkeringshjälp gör det enklare att parkera. Och den nya intelligenta adaptiva farthållaren bidrar till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Den har även en högt placerad bakåtriktad kamera med nedåtriktat ljus och en framåtriktad vidvinkelkamera så att du alltid kan se vad som finns runt omkring. Det är teknik som är så användbar att du undrar hur du tidigare har klarat dig utan den.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD TRANSIT SKÅP