NYA FORD TRANSIT TRANSIT

MILDHYBRID

NYA FORD TRANSIT TRANSIT

Från 324.028 kr exkl. moms

Nya Ford Transit är den största skåpbilen i familjen. Tack vare det breda utbudet av hjulbaser, kupéversioner, takhöjder, motorer m m kan du välja mellan en mängd olika alternativ för att anpassa ditt fordon. Tala bara om vilken bransch du arbetar i och lista dina önskemål, så kommer du att hitta en Transit som är perfekt utformad för det jobb du ska utföra.

En lång lista över den senaste tekniken inkluderar SYNC med Emergency Assistance, Adaptive Cruise Control och Curve Control. Allt finns där för att göra livet enklare för dig och många av dessa system fungerar automatiskt, så du kan koncentrera dig på viktigare saker. Andra tekniker, såsom Smart Regenerative Charging, hjälper också till att göra nya Transits kraftfulla nya motorer ännu mer bränsleeffektiva.

Hur mycket lastutrymme behöver du? Splitternya Transit har ett stort lastutrymme på upp till 15,1 m3 och flexibilitet att hysa föremål upp till 4,2 m långa (med standardmellanväg på plats). Den finns dessutom med en dragvikt upp till 3,5 ton. Och oavsett vad det är som du ska transportera skyddar extra tuffa lås och sofistikerade larm både din last och ditt fordon.

Boka provkörning
Kontakta säljare
LÄS MER OM FORD TRANSIT TRANSIT