Bilmodeller 2019-05-09T14:30:37+00:00

FORD BILMODELLER

FORD NYA RANGER WILDTRAK

FRÅN 214.720 KR

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare.

FORD NYA RANGER RAPTOR

KOMMER SNART

Nya Ranger Raptor. Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje element i denna lätta lastbil är designad och byggd för att dominera på varje underlag. Och den är ensam i sitt slag.

FORD ECOSPORT

FRÅN 199.900 KR

Säten med läderdetaljer, radio med röststyrning, automatiska strålkastare och vindrutetorkare med regnsensor.

FORD S-MAX

Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det med intelligent teknik, ultramodern formgivning och stimulerande prestanda.

FORD NYA TRANSIT CUSTOM

FRÅN 218.950 KR

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik.

FORD KUGA ECOBOOST E85

KAMPANJPRIS FRÅN 259.900:-
Privatleasing från 3 695:-/mån
Fordonskatt endast 384:-/år


Minskad påverkan – på miljö och plånbok. Att köra på etanol minskar påverkan på både miljön och privatekonomin.

FORD MONDEO

FRÅN 239.700 KR

Den snygga, slående och banbrytande stylingen skapar en dynamisk siluett som förmedlar bilens enastående prestanda och effektivitet på ett kraftfullt sätt.

FORD MUSTANG

FRÅN 197.000 KR

Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

FORD EDGE

FRÅN 505.850 KR

Vår nya stora SUV, Ford Edge, är en symbol för modern elegans. Med kraftfull prestanda, banbrytande formgivning och den allra senaste tekniken.

FORD FIESTA

FRÅN 153.900 KR

Nya Fiesta är omtolkad och förnyad. Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen.

FORD GALAXY

FRÅN 324.900 KR

Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

FORD KUGA

FRÅN 274.900 KR

Med ny exteriör och ny teknologi tar Kuga dig dit du vill, med lika delar stil och komfort.