Bilmodeller2021-03-01T08:51:52+01:00

FORD BILMODELLER

Många av FORDs nya bilmodeller är mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid eller helelektriska fordon. Det finns så många olika erbjudanden idag, det kan bli förvirrande att försöka förstå all ny teknik. Vi hjälper dig, kom och prata med oss på Ford Store Haninge så kan vi reda ut begreppen och hitta en bil som passar dig och dina behov bäst.

LÄS MER OM EL- OCH HYBRIDBILAR

FORD TRANSIT SKÅP

Pris från 313.068 kr
Kampanjpris från 269.238 kr
Leasing från 2.800 kr/mån
Alla priser är exkl. moms


Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonenfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är nya Ford Transit.

FORD FIESTA

Från 182.900 kr

Nya Fiesta är omtolkad och förnyad. Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen.

FORD RANGER RAPTOR

Från 512.800 kr ex moms

Nya Ranger Raptor. Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje element i denna lätta lastbil är designad och byggd för att dominera på varje underlag. Och den är ensam i sitt slag.

FORD PUMA MILDHYBRID MHEV

Pris från 209.900 kr

Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. En ny era av renare elhybridfordon är här och Ford Puma förkroppsligar denna nya riktning.

FORD TRANSIT CONNECT

Pris från 196.280 kr
Kampanjpris från 173.708 kr
Leasing från 1.880 kr/mån
Alla priser är exkl. moms


Varje Transit är ändamålsbyggd och vår Transit Connect är inget undantag. Transit Connect är robust, praktisk och pålitlig med generöst lastutrymme

FORD FOCUS

Från 224.900 kr

Byggd för att prestera. Med en ny, kraftigare motor, sportanpassad ST-upphängning och smartare, mer uppkopplad teknik. Splitternya Focus ST är snart här – byggd för att leverera den ultimata körupplevelsen.

FORD TOURNEO CUSTOM

Från 473.288 kr

Tourneo Custom plockar det bästa från alla Ford minibussar och förbättrar dem, den ger generösa ytor och komfort för upp till nio personer under en snygg ny exteriör.

FORD GALAXY

Från 360.900 kr

Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

FORD S-MAX

Från 399.900 kr

Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det med intelligent teknik, ultramodern formgivning och stimulerande prestanda.

FORD MONDEO HYBRID

Från 314.900 kr

Det bästa av båda världar. Nya Mondeo Hybrid har två kraftkällor: en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor.

FORD TRANSIT CUSTOM

Pris från 277.110 kr
Kampanjpris från 245.242 kr
Leasing från 2.549 kr/mån
Alla priser är exkl. moms


Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik.

FORD MUSTANG

Från 497.000 kr

Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

FORD RANGER WILDTRAK

Från 379.600 kr ex moms

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare.

Till toppen