Bilmodeller2021-03-01T08:51:52+01:00

FORD BILMODELLER

Många av FORDs nya bilmodeller är mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid eller helelektriska fordon. Det finns så många olika erbjudanden idag, det kan bli förvirrande att försöka förstå all ny teknik. Vi hjälper dig, kom och prata med oss på Ford Store Haninge så kan vi reda ut begreppen och hitta en bil som passar dig och dina behov bäst.

LÄS MER OM EL- OCH HYBRIDBILAR

FORD TRANSIT SKÅP

Från 278.950 kr

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonenfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är nya Ford Transit.

FORD TRANSIT CONNECT

Från 195.180 kr ex moms

Varje Transit är ändamålsbyggd och vår Transit Connect är inget undantag. Transit Connect är robust, praktisk och pålitlig med generöst lastutrymme

FORD TOURNEO CONNECT

Från 257.325 kr

Du behöver inte offra komfort och teknik bara för att du behöver ett fordon som är funktionellt och mångsidigt. Med Tourneo Connect får du hela paketet.

FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

KOMMER 2019

Nya Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) är byggd för att transportera passagerare mer effektivt än någonsin. Smart hybridteknik hjälper till att hålla utsläppen på ett minimum. Intelligent design skapar en raffinerad och sofistikerad inredning för alla.

FORD TRANSIT CUSTOM

Från 302.550 kr ex moms

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik.

FORD RANGER RAPTOR

Från 436.700 kr ex moms

Nya Ranger Raptor. Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje element i denna lätta lastbil är designad och byggd för att dominera på varje underlag. Och den är ensam i sitt slag.

FORD GALAXY

Från 341.900 kr

Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

FORD FIESTA

Från 179.900 kr

Nya Fiesta är omtolkad och förnyad. Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen.

FORD RANGER WILDTRAK

Från 392.880 kr ex moms

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare.

FORD FOCUS ST-LINE

Från 222.900 kr

Byggd för att prestera. Med en ny, kraftigare motor, sportanpassad ST-upphängning och smartare, mer uppkopplad teknik. Splitternya Focus ST är snart här – byggd för att leverera den ultimata körupplevelsen.

FORD S-MAX

Från 329.900 kr

Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det med intelligent teknik, ultramodern formgivning och stimulerande prestanda.

FORD MONDEO HYBRID

Kampanjpris från 314.900 kr

Det bästa av båda världar. Nya Mondeo Hybrid har två kraftkällor: en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor.

FORD TOURNEO CUSTOM

Från 473.288 kr

Tourneo Custom plockar det bästa från alla Ford minibussar och förbättrar dem, den ger generösa ytor och komfort för upp till nio personer under en snygg ny exteriör.

FORD MUSTANG

Från 468.500 kr

Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

FORD PUMA ELHYBRID

Lanseringspris från 219.900 kr

Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. En ny era av renare elhybridfordon är här och Ford Puma förkroppsligar denna nya riktning.

Till toppen