Bilmodeller 2019-04-15T15:12:03+00:00

BILMODELLER

FORD MUSTANG

Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

FORD FOCUS

Ford Focus tillhör en helt ny generation av Ford-modeller utrustad med en mängd fantastiska teknologier.

FORD S-MAX

Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det med intelligent teknik, ultramodern formgivning och stimulerande prestanda.

FORD KUGA

Från 222.500:- Med ny exteriör och ny teknologi tar Kuga dig dit du vill, med lika delar stil och komfort.

FORD EDGE

Från 412.400:- Vår nya stora SUV, Ford Edge, är en symbol för modern elegans. Med kraftfull prestanda, banbrytande formgivning och den allra senaste tekniken.

FORD FIESTA

Nya Fiesta är omtolkad och förnyad. Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen.

FORD C-MAX

Kompromisslös prestanda, teknik och bränsleekonomi. Plus massor av utrymme och flexibla säten för fem eller sju personer.

FORD GALAXY

Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

FORD MONDEO

Den snygga, slående och banbrytande stylingen skapar en dynamisk siluett som förmedlar bilens enastående prestanda och effektivitet på ett kraftfullt sätt.

FORD ECOSPORT

Från 203.300:- Säten med läderdetaljer, radio med röststyrning, automatiska strålkastare och vindrutetorkare med regnsensor.