Bilmodeller2020-04-28T15:17:10+02:00

FORD BILMODELLER

Många av FORDs nya bilmodeller är mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid eller helelektriska fordon. Det finns så många olika erbjudanden idag, det kan bli förvirrande att försöka förstå all ny teknik. Vi hjälper dig, kom och prata med oss på Ford Store Haninge så kan vi reda ut begreppen och hitta en bil som passar dig och dina behov bäst.

LÄS MER OM EL- OCH HYBRIDBILAR

FORD S-MAX

Från 349.900 kr

Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det med intelligent teknik, ultramodern formgivning och stimulerande prestanda.

FORD FIESTA

Från 159.900 kr

Nya Fiesta är omtolkad och förnyad. Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen.

FORD NYA TRANSIT COURIER

Från 115.494 kr ex moms

Kapabel, tillförlitlig och mycket bränslesnål, precis som alla andra i Transitfamiljen. Bekväm, skön att köra och full av smarta tekniska detaljer, som en Fordbil ska vara.

FORD EDGE

Från 515.350 kr

Vår nya stora SUV, Ford Edge, är en symbol för modern elegans. Med kraftfull prestanda, banbrytande formgivning och den allra senaste tekniken.

FORD MUSTANG

Från 468.500 kr

Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

FORD KUGA

Från 259.900 kr

Med ny exteriör och ny teknologi tar Kuga dig dit du vill, med lika delar stil och komfort.

FORD NYA TRANSIT CUSTOM

Från 219.000 kr ex moms

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik.

FORD NYA RANGER

Från 346.200 kr ex moms

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare.

FORD MONDEO

Från 264.900 kr

Den snygga, slående och banbrytande stylingen skapar en dynamisk siluett som förmedlar bilens enastående prestanda och effektivitet på ett kraftfullt sätt.

FORD NYA FOCUS ST

Från 222.900 kr

Byggd för att prestera. Med en ny, kraftigare motor, sportanpassad ST-upphängning och smartare, mer uppkopplad teknik. Splitternya Focus ST är snart här – byggd för att leverera den ultimata körupplevelsen.

FORD NYA RANGER RAPTOR

Från 436.700 kr ex moms

Nya Ranger Raptor. Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje element i denna lätta lastbil är designad och byggd för att dominera på varje underlag. Och den är ensam i sitt slag.

FORD NYA PUMA ELHYBRID

Lanseringspris från 219.900 kr

Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. En ny era av renare elhybridfordon är här och Ford Puma förkroppsligar denna nya riktning.

FORD GALAXY

Från 391.900 kr

Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.