Ford personbilar2021-02-04T16:07:18+01:00

FORD PERSONBILAR

FORD MONDEO HYBRID

Kampanjpris från 314.900 kr

Det bästa av båda världar. Nya Mondeo Hybrid har två kraftkällor: en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor.

FORD FIESTA

Från 179.900 kr

Nya Fiesta är omtolkad och förnyad. Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen.

FORD GALAXY

Från 341.900 kr

Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

FORD FOCUS ST-LINE

Från 222.900 kr

Byggd för att prestera. Med en ny, kraftigare motor, sportanpassad ST-upphängning och smartare, mer uppkopplad teknik. Splitternya Focus ST är snart här – byggd för att leverera den ultimata körupplevelsen.

FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

KOMMER 2019

Nya Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) är byggd för att transportera passagerare mer effektivt än någonsin. Smart hybridteknik hjälper till att hålla utsläppen på ett minimum. Intelligent design skapar en raffinerad och sofistikerad inredning för alla.

FORD MUSTANG

Från 468.500 kr

Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

FORD TOURNEO CUSTOM

Från 473.288 kr

Tourneo Custom plockar det bästa från alla Ford minibussar och förbättrar dem, den ger generösa ytor och komfort för upp till nio personer under en snygg ny exteriör.

FORD S-MAX

Från 329.900 kr

Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det med intelligent teknik, ultramodern formgivning och stimulerande prestanda.

FORD TOURNEO CONNECT

Från 257.325 kr

Du behöver inte offra komfort och teknik bara för att du behöver ett fordon som är funktionellt och mångsidigt. Med Tourneo Connect får du hela paketet.

Till toppen