Ford transportbilar2021-02-04T16:09:10+01:00

FORD TRANSPORTBILAR

FORD TOURNEO CONNECT

Från 257.325 kr

Du behöver inte offra komfort och teknik bara för att du behöver ett fordon som är funktionellt och mångsidigt. Med Tourneo Connect får du hela paketet.

FORD TRANSIT CUSTOM

Från 302.550 kr ex moms

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik.

FORD TOURNEO CUSTOM

Från 473.288 kr

Tourneo Custom plockar det bästa från alla Ford minibussar och förbättrar dem, den ger generösa ytor och komfort för upp till nio personer under en snygg ny exteriör.

FORD RANGER WILDTRAK

Från 392.880 kr ex moms

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare.

FORD TRANSIT SKÅP

Från 278.950 kr

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonenfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är nya Ford Transit.

FORD RANGER RAPTOR

Från 436.700 kr ex moms

Nya Ranger Raptor. Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje element i denna lätta lastbil är designad och byggd för att dominera på varje underlag. Och den är ensam i sitt slag.

FORD TRANSIT CONNECT

Från 195.180 kr ex moms

Varje Transit är ändamålsbyggd och vår Transit Connect är inget undantag. Transit Connect är robust, praktisk och pålitlig med generöst lastutrymme

Till toppen